Menu Sluiten

Downloads: Tutu Puoane, The Cool Quest en Tommy Moustache

Mijke & CO LIVE!, het livemuziekprogramma van de NTR op NPO Radio 6 Soul & Jazz op weekdagen van 22.00 tot 01.00 uur! Het programma heeft livemuziek als rode draad, ontvangt dagelijks boeiende gasten, heeft specials, presenteert oud en nieuw vinyl, concerttips, geeft vrijkaarten weg en zendt elke woensdag een wervelend programma uit met prominente gasten en huisband The Ob6sions vanuit de Sugar Factory in Amsterdam. Jij kunt er gratis bij zijn. Namens Co de Kloet en Mijke van Wijk hier zes exclusieve downloads van eigen liveopnames uit de Sugarfactory in de Ambassador’s Choice. De tracks zijn te downloaden op jazzism.nl. Check ook www.facebook.com/mijkecolive

1. Akua Naru (feat. Jeroen van Helsdingen) – Brownskin
Sinds het optreden van deze Amerikaanse rapster kijken we zeer uit naar haar nieuwe album, The Miner’s Canary, dat binnenkort verschijnt. Ze liet in de Sugarfactory horen waar ze voor staat: soulvolle hiphop met jazzinvloeden. Met een gastoptreden van pianist Jeroen van Helsdingen van The Ob6sions.

Download

2. Tutu Puoane – Images
Daar wordt je even stil van! De Zuid-Afrikaanse zangeres Tutu Puoane zingt deze Nina Simone-classic, alleen begeleid door duimpiano.

Download

3. Tommy Moustache – Steven Seagal
Eén van de leukste jazzbandjes van dit moment: Tommy Moustache. Met hun rauwe instrumentale ‘zappjazz’ spelen ze iedere zaal plat.

Download

4. The Cool Quest – Screw Up
De hiphop-jazzgroep The Cool Quest staat bekend om toffe liveoptredens. En dat lieten ze horen ook bij Mijke & Co Live@Sugarfactory.

Download

5. Marco Santos – Both Of Me
Innovatief drummer en componist, komt uit Portugal, maar woont alweer een aantal jaar in Nederland.

Download

6. The Ob6sions – Het Is Een Nacht
Luisteraars vragen huisband The Ob6sions wekelijks een jazzversie van een bekend liedje te maken. En wat voor een nacht van Guus Meeuwis krijg je dan!

Download

Deel bericht

Laatste nieuws