Menu Sluiten

Downloads: Raul Midón, Bart Wirtz en The Ob6sions

Mijke en Co LIVE!, de ambassadeurs van Live Music!

Mijke en Co Live!, het live muziekprogramma van de NTR op NPO Radio Soul & Jazz, wordt uitgezonden op weekdagen van 22.00 tot 01.00 uur. Het programma heeft live muziek als rode draad, ontvangt dagelijks boeiende gasten, presenteert oud en nieuw vinyl, geeft concerttips, geeft vrijkaarten weg en zendt elke woensdag een wervelend programma uit met prominente gasten en de huisband The Ob6sions, vanuit de Sugar Factory in Amsterdam. Jij kunt daar gratis bij zijn. 

Co de Kloet en Mijke van Wijk selecteerden zes exclusieve downloads van eigen live opnames in de Ambassador’s Choice, die je hier kunt downloaden!

1. Raul Midon – Was It Ever Really Love
In de Sugar Factory liet Raul Midon dit prachtige nieuwe stuk horen. In zijn eentje klinkt deze multi-instrumentalist als en heel orkest.

Download

2. Ronnie Cuber & Toninho Horta – Aquelas Coisos Todas
Pat Metheny noemde de Braziliaan Toninho Horta ‘de Herbie Hancock van de bossa nova-gitaristen’. Samen met baritonsax-geweldenaar Ronnie Cuber zetten ze d North Sea Jazz Club op stelten!

Download

3. De BvR Flamenco Big Band – El Caprichoso Pincel
Flamenco in bigband-versie. De Spaans/Nederlandse Bernard van Rossum doet dat op een prachtige manier!

Download

4. Wild Man Conspiracy – Desidare
Drie grootheden uit de Nederlandse jazzscene. trompettist Gerard Kleijn, gitarist Guillermo Celano en drummer Joost Kesselaar keten gewoon een beetje met elkaar. En dat klinkt dan ook nog zo fantastisch!

Download

5. Bart Wirtz & Het Metropole Orkest – Gang
Als Bart Wirtz met het Metropole Orkest speelt, dan gebeurt er wat. Ze speelden samen op de uitreiking van de Edisons en het was één groot feest.

Download

6. The Ob6sions – So Groovy
Onze huisband The Ob6sions ging aan de slag met het stuk So Groovy van meesterdrummer Manu Katche. En dat klinkt dan ook So Groovy.

Download

Deel bericht

Laatste nieuws