Menu Sluiten

Download: Deborah Carter, Artvark

Op 1 januari is bij de NTR op Radio 6 Soul & Jazz Mijke & Co Live! van start gegaan, elke weekdag van 22.00 tot 01.00 uur. Check ook www.facebook.com/mijkecolive. Met live gespeelde of opgenomen muziek als rode draad, hebben Mijke van Wijk en Co de Kloet dagelijks boeiende gasten over de vloer, specials, oud en nieuw vinyl, concerttips, vrijkaarten en elke woens­dag een wervelend programma met prominente gasten en de huisband The Ob6sions vanuit de Sugarfactory in Amsterdam, waar jij gratis bij kunt zijn. Presentatoren Mijke en Co selecteerden exclusieve nummers, allen gespeeld @Sugarfactory, speciaal voor Jazzism-lezers. Download ze op www.jazzism.nl.

1. Soo Cho & Javier Girotto – Ballerina
Hoe bizar mooi de combinatie van piano en sopraansax kan zijn, bewijzen de Koreaanse pianiste Soo Cho en Itali­aan­se saxofonist Javier Girotto.
Download

2. The Ob6sions & Deborah J. Carter – Fever
Bij Mijke & Co Live@Sugarfactory komen soms zomaar spon­taan de meest geweldige muzikanten binnenlopen. Zo zong zangeres Deborah J. Carter deze Fever met huis­band The Ob6sions zonder enige voorbereiding!
Download

3. Artvark Saxophone Quartet – Bank Account Blues
De nieuwe plaat van het Artvark Saxophone Quartet gaat helemaal over de blues. Scheurend, briesend, melodisch en emotioneel.
Download

4. Miguel Rodriguez quartet – Jitterbug Waltz
De jonge Spaanse pianist Miguel Rodriguez (muzikaal geadopteerd in de bands van onder andere Benjamin Herman en Ben van den Dungen) maakt van de Fats Waller-klassieker een flamencojazzversie.
Download

5. The Ob6sions & Rokia Traore – Gloomy Sunday
“Toen ik dit stuk op de radio hoorde, ben ik onmiddellijk naar de Sugarfactory gekomen”, vertelde een vaste luisteraar ons over de verbluffende uitvoering van het door Billie Holiday bekend geworden Gloomy Sunday bij Mijke & Co Live@Sugarfactory.

Download

6. The Ob6sions & Michael Moore – Dat Mistige Rooie Beest
Op de dag dat Toots Thielemans aankondigde te stoppen met muziekmaken, speelde The Ob6sions Dat Mistige Rooie Beest met Michael Moore die op zijn klarinet de mondharmonica van Thielemans heel knap benaderde.

Download

 

 

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws