Menu Sluiten

Ambassador’s Choice: Ian Siegal en Dennis Kolen!

1. Ian Siegal – Falling on down again (Ian Siegal)
Met indringende teksten, rauwe stem en louter professionals in de band kreeg de Britse blueszanger Ian Siegal de hele zaal stil met zijn live optreden op Radio 6. Wat een artiest!

Download

2. The Ploctones – Flair (Anton Goudsmit)
The Ploctones van onder andere Anton Goudsmit blijft toch één van de leukste jazzbandjes van Nederland. Overal waar ze komen spelen ze de zaal helemaal plat, luister maar!

Download

3. The Ob6sions featuring Mel Semé – Sitting on the dock of the bay (Otis Redding)
Het leuke van Mijke & Co Live@Sugarfactory is dat de artiesten naast de eigen stukken ook met elkaar jammen. Zanger Mel Semé van reggaegroep Black Gandhi matchte perfect met The Ob6sions in de nummer 1 van De Zwarte Lijst van Radio 6: Sitting on the dock of the bay.

Download

4. Srdjan Ivanovic Blazin’ Quartet – GUCHI (Srdjan Ivanovic)
Vier internationale muzikanten die muziek op internationaal niveau maken. Wij van Mijke & Co Live zijn fan van deze band! Jij ook nadat je deze live track hebt gehoord!

Download

5. Dennis Kolen – Allies & Strangers (Dennis Kolen)
Singer songwriter Dennis Kolen liet zich inspireren door Miles Davis en Joni Mitchell. En dat resulteert in prachtige muziek!

Download

6. The Ob6sions – What is this thing called love (Cole Porter)
Huisband The Ob6sions van Mijke & Co Live@Sugarfactory is van vele markten thuis. Van soul tot jazz, en van eigen nummers tot klassiek. Deze uitvoering van de jazzstandard What is this thing called love bracht het publiek in vervoering.

Download

Deel bericht

Laatste nieuws