Menu Sluiten

AMBASSADOR’S CHOICE: CO & MIJKE RADIO 6 EXCLUSIEVE DOWNLOADS

 

Na flink ombouwen en uitproberen is het eindelijk zover: de nieuwe website www.jazzism.nl is online. Met natuurlijk inkijkjes in iedere editie van je favoriete tijdschrft, met daarbij extra items, nieuws en muziek. Alle recensies staan online en de JazzNotJazz10 wordt verrijkt met de beste 10 tracks van de 10 JNJ-cd’s. Er kan slechts een selectie aan JNJ- lijstjes in het blad worden gepubliceerd, maar online zijn de lijstjes van iedere JazzNotJazz-er terug te vinden. En beluister ook JazzNotJazz radio, met de nieuwste tracks. Van nog meer toegevoegde waarde zijn de exclusieve downloads die Radio 6-coryfeeën Co de Kloet en Mijke van Wijk presenteren onder de naam Ambassador’s Choice. Want zijn zij niet de ambassadeurs van de levende jazzmuziek op de radio? Mijke presenteert iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur Mijke’s Middag op Radio 6, Co hoor je iedere zondag van 20.00 en 1.00 uur met livemuziek, muzikale gasten en opnames van festivals in CoLive! Natuurlijk lichten zij elke keer hun keuze zelf toe. Enjoy!

Ambassador’s Choice
Mijke van Wijk
1. Gregory Porter & The Ob6sions – On My Way To Harlem. De middag dat Gregory Porter kwam spelen was magisch. Nog zie ik het publiek voor me: jong en oud, blank of donker, hipster of nerd. Alles door elkaar en iedereen genoot zo van die man.

Download

2. Habib Koite & Eric Bibb – Tombouctou. Voor Eric Bibb kwam een grote wens uit toen hij een plaat opnam in Mali met Habib Koite. Heel bijzonder om deze twee grootheden te gast te hebben.

Download

3. Tingvall Trio – Vägen. Toen dit trio bij mij kwam spelen, had ik nog nooit van ze gehoord. Na de radio-uitzending ben ik direct doorgegaan naar hun concert, heb hun nieuwste cd gekocht en die draai ik constant. Ik ben fan!

Download

Co de Kloet
1. Carlo de Wijs – Element H. Elke zondag om 23.00 uur hebben we in CoLive! de rubriek Hammond Alive met als vaste gast Carlo de Wijs. Kijk maar eens op hammondsongbook.com. Dit is een opname van Carlo op de grote bühne van de Floriade vorig jaar .

Download

2. Winther-Storm – Return to E. 10 februari waren ze te gast in onze studio: (Hakon Storm, gitaar, Thomas Winther Andersen,contrabas, Mark Coehoorn, drums en Natalio Sued,saxofoon.

Download

3. Gary Lucas – King Kong. Op 2 augustus 2012 verzorgde ik een performance met George Duke tijdens het Zappanale Festival in Duitsland. Mijn goede vriend en meestergitarist Gary Lucas speelde bij die gelegenheid deze versie van de jazz-popklassieker van Frank Zappa.

Download

 

Deel bericht

Laatste nieuws