Menu Sluiten

Ambassador’s Choice: Avery Sunshine & Kapok

Het livemuziekprogramma van de NTR op Radio 6 Soul & Jazz, Mike & Co Live!, wordt uitgezonden op weekdagen van 22.00 tot 01.00 uur en heeft livemuziek als rode draad. Dagelijks komen er boeiende gasten over de vloer, worden er vrijkaarten verloot en specials, oud en nieuw vinyl en concerttips besproken. Elke woensdag is er een wervelend programma, vanuit de Sugarfactory in Amsterdam, met daarin prominente gasten en de huisband The Ob6sions. Daar kun jij gratis bij zijn! Namens Co de Kloet en Mijke van Wijk hier zes exclusieve downloads, allen gespeeld in de Sugarfactory, in de Ambassador’s Choice! De nummers zijn te downloaden op jazzism.nl, maar check ook www.facebook.com/mijkecolive.

1. Avery*Sunshine – Shine
Zangeres Avery*Sunshine betoverde. samen met The Ob6sions, de hele Sugarfactory met haar persoonlijke soulsongs. Iedereen moet haar leren kennen!

Download

2. Kapok – Americana
Eén van de origineelste groepen van dit moment. Kapok verrast bij ieder optreden met de bijzondere bezetting van hoorn, gitaar en drums.

Download

3. Srdjan Ivanovic Blazin’ Quartet – Marina’s Song
Het Srdjan Ivanovic Blazin’ Quartet speelde nieuw werk bij Mijke & Co Live! in de Sugarfactory. Wat een band en wat een mooie composities!

Download

4. Bart Wirtz feat. Sean Jones – Sun Chime
Edison-winnaar Bart Wirtz bracht de nieuwe plaat Interview uit met de Amerikaanse stertrompettist Sean Jones. De Bart Wirtz-sound is live zo mogelijk nog gaver dan op de plaat.

Download

5. Dutch Concert Big Band – Happy Birthday Cat
De nieuwste en jongste bigband van Nederland eert de grote componisten uit de Nederlandse jazzgeschiedenis met een compositie van contrabassist Johan Plomp.

Download

6. Eric Vloeimans & Calefax Reed Quintet – Wedding
Een geslaagde samensmelting van klassiek en jazz. Het eerste klassieke rietblazerkwartet ter wereld treedt samen op met Nederlands bekendste jazztrompettist.

Download

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws