Menu Sluiten

Zonnige video: Simple Pleasures van Brettina

Met het mooie weer in het verschiet, en het vooruitzicht dat de terrassen weer open mogen, zijn we toe aan nieuwe en verfrissende muziek. Enter Brettina, uit Nassau, Bahamas, met haar nieuwe single Simple Pleasures.

Brettina (Nassau, 1970) noemt haar muziek het liefst ‘organisch’. Voor wie toch graag wat aanknopingspunten heeft: Brettina schrijft muziek die diep geworteld is in de jazztraditie, maar die  beïnvloed is door de muziek die ze hoorde op haar Caribische eiland, world music en, voor wie goed luistert, tropicalia.

Jong publiek

De ervaring leert tot nu toe dat de muziek van Brettina, die op dit moment in Los Angeles woont om haar muzikale carrière vorm te geven, door een jong publiek gewaardeerd wordt omdat ze haar muziek brengt als moderne popmuziek, met wereldwijde invloeden.

Toni Braxton

Ze heeft samengewerkt met producer G’harah Degeddingseze, die ook zegenrijk werk verrichtte voor mensen als Toni Braxton, Paloma Faith en r&b-groep All4One.

De vrolijk stemmende single Simple Pleasures maakt deel uit van de recent verschenen EP New Day, die nog vier andere gelijkgestemde tracks en remixen omvat, en die je hier onder kunt beluisteren.

Deel bericht

Laatste nieuws