Menu Sluiten

Winnen: 2×2 kaarten voor Peter Beets/Henk Meutgeert New Jazz Orchestra

Geen koffie en geen broodje, maar een CD in een bakje en een cultuurshot livemuziek. Jazz to go! Komende zondag 21 maart houdt het Peter Beets – Henk Meutgeert New Jazz Orchestra een openbare repetitie en tevens try-out in Podium Azijnfabriek. En jij kunt daar bij zijn.

Doe mee en win!

Maak een muzikaal ommetje, wandel om het pand heen, bliek door de grote ramen, werp een blik door de openstaande deuren en geniet EIN-DE-LIJK weer eens van livemuziek. En niet zomaar een beetje livemuziek, nee fantastische jazz door de meest veelbelovende jazzartiesten onder leiding van Henk Meutgeert en Peter Beets. Je hebt hiermee ook direct een primeurtje te pakken, want je kunt deze dag genieten van hun nieuwe programma ‘Gershwin Celebration’ met Izaline Calister.

Er zijn 2 soorten tickets:

1) €20,- Timeslot inclusief het fysieke album: The Flying Dutchman.

2) €10,- Timeslot inclusief digitaal album: The Flying Dutchman.

Op het album The Flying Dutchman voorzien Peter Beets en Henk Meutgeert bekende werken van componisten als Wagner, Chopin, Piazolla, Jobim en Ellington van de essentie van jazz: swing en improvisatie. Het repertoire op dit album bestaat niet alleen uit arrangementen van bestaande werken, maar ook uit nieuw werk van zowel Meutgeert als Beets.

Je koopt een timeslot voor 15 minuten, dit is geldig voor twee personen. Hiermee steun je de cultuur, trakteer je jezelf op een geweldig muzikaal live-moment én haal je de stappen op je stappenteller.

Sterrenensemble

Om je nog meer te enthousiasmeren, de band die Meutgeert en Beets meebrengen mag er ook wezen. Naast alleskunner Izaline Calister (zang) wordt er onder meer gemusiceerd door Steve Zwanink (contrabas), Tim Hennekes (drums), Jasper van Damme (altsaxofoon), Mo van der Does (altsaxofoon), Gideon Tazelaar (tenorsaxofoon), Patrieck Bonnet (tenorsaxofoon), Jessie Breve (baritonsaxofoon), Pablo Martinez (trombone), Oliver Emmitt (trombone), Sam Thomas (trombone), Bart van Gorp (bastrombone), Libbe Oosterman (trompet), Rodolfo Ferreira Neves (trompet), Gidon Nunes Vaz (trompet), Ellister van der Molen (trompet) en Ian Cleaver (trompet).

Uiteraard nemen wij de RIVM-maatregelen in acht en zorgen wij dat er voldoende afstand is, zodat u in alle veiligheid, buiten, kunt genieten.

Als je niet in de prijzen valt kun je misschien nog een kaartje kopen via  Jazz to Go – Ticketkantoor,. Wacht niet te lang, want het aantal tickets is beperkt!

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »