Menu Sluiten

Vijfhonderd(!) keer Dutch Jazz op de radio

Komende zondag is voor de vijfhonderdste (!) keer het programma Dutch Jazz te horen op radiostation Sublime. Het jubileum wordt gevierd met live-optredens van onder meer Benjamin Herman, Artvark en Hans Dulfer.

In Dutch Jazz nemen saxofonisten Bart Wirtz en Rolf Delfos de luisteraars elke zondag tussen 22.00 en 23.00 uur mee in de Nederlandse jazzscene.

Wekelijks laten zij zien hoe rijk de Nederlandse jazzscene is. In de 500e uitzending aanstaande zondag nodigen zij belangrijke kopstukken uit de Nederlandse jazz uit in TivoliVredenbrug voor een live optreden en gesprekken over muziek.

Bart Wirtz: ,,Wij zijn er trots op dat we al meer dan 10 jaar een podium kunnen bieden voor Nederlandse musici. Omdat het momenteel het enige programma in de ether is waarin jazz en aanverwante stijlen een plek hebben, hopen we dit nog lang te kunnen volhouden.”

De 500ste aflevering van Dutch Jazz is zondag 11 juli tussen 22.00 en 00.00 uur te beluisteren op Sublime.

Andere gasten die zondag aan bod komen zijn onder meer Marutyri en Eric Vloeimans. Dutch Jazz is een samenwerking tussen auteursrechtenorganisatie Sena en Sublime.

Sublime is te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Zie voor meer info sublime.nl

 

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »