Menu Sluiten

Typhoon met Jef Neve op online editie van Jazz in Duketown

Zanger en rapper Typhoon verzorgt samen met de Belgische jazzpianist Jef Neve (opnieuw!) een duo-concert tijdens de aanstaande editie van Jazz In Duketown.

Andere artiesten die optreden zijn onder meer New Cool Collective, Sven Hammond soul en Yuri Honing coustic Quartet.

Het festival vindt online plaats en is gratis via live streams te volgen.

Drie jaar geleden speelden Typhoon en Jef Neve voor het laatst samen. Speciaal voor Jazz in Duketown slaan de rapper en de jazzpianist de handen opnieuw ineen voor een intiem concert.

Bejamin Herman’s New Cool Collective speelt een speciale online-show en Sven Hammond Soul brengt in navolging van zijn recent verschenen album Sphere een ode aan de legendarische Thelonious Monk.

Divers

Net als andere jaren is het programma van Jazz in Duketown divers, met jazz in alle soorten en maten. Saxofonisten Yuri Honing, Ben van den Dungen en Lucas Santana blazen ieder op geheel eigen wijze de akoestische jazz nieuw leven in.

Pax the Humanoid

Energieke fusionjazz is er van Cargo Mas (BE) en SMANDEM. Margriet Sjoerdsma combineert kamerjazz met folk en pop, terwijl rapper PAX the Humanoid met zijn band een opzwepende mix maakt van hiphop en jazz.

Bossche Kornuiten

Andere namen op Jazz in Duketown 2021 zijn Shishani & the Namibian Tales, Yannick Hiwat, Gijs Idema, Sjoerd van Eijcks OAK en Bossche Kornuiten.

Het volledige programma is binnenkort te zien op de website van Jazz in Duketown.

Deel bericht

Laatste nieuws