Menu Sluiten

Tiny Desk Home Session met Benny Sings!

Onze eigen Benny Sings was te gast bij de fameuze Tiny Desk Sessions van de Amerikaanse NPR. En dat was al voor de tweede keer. Bekijk de video!

Eerder was hij te gast in  2016.

Vanwege de corona-pandemie heeft ook de NPR Tiny Desk Sessions geen gasten meer kunnen ontvangen op hun kantoor in Washington DC.

Michael McDonald

In plaats daarvan heeft de omroep een aantal internationale artiesten gevraagd om een Home Session op te nemen. Artiesten als Tom Misch, Lianne La Havas, Michael McDonald & Black Thought (The Roots) gingen Benny Sings al voor.

Recent zagen we al een concert van de fameuze Britse alleskunner Jacob Collier.

Vanaf vandaag is de sessie van Benny Sings via de website van de NPR en Youtube te bekijken en te beluisteren. Benny Sings is te zien en te horen vanuit zijn studio in Amsterdam waar hij drie songs live heeft opgenomen. Zijn meest recente single Sunny Afternoon, Music van begin dit jaar en Apartment, de track die hij samen schreef met Anderson Paak’s vaste band Free Nationals.

Stones Throw

Benny Sings is een 43-jarige producer en artiest uit Amsterdam. Hij bracht zes albums uit waarvan zijn laatste album City Pop wereldwijd uitkwam via Stones Throw Records. Dat tekende ook zijn internationale doorbraak.

Voor zijn album STUDIO ontving Benny Sings een Edison- nominatie. Zijn tracks werden gebruikt in series als Love Life, Girls (HBO), Easy (Netflix) en Nobodies (TV Land). Daarnaast maakte hij muziek voor diverse commercials, onder meer voor Mazda en Senseo.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »