Menu Sluiten

Teus Nobel Liberty Group ‘met echte mensen voor je snufferd!’

Na maanden alleen maar spelen voor de buren (door de muren), kunnen musici nu weer doen waar ze dol op zijn: uitvoeren voor publiek. Het concert van Teus Nobel op woensdagavond op Podium JIN in Nijmegen was de aftrap voor een veelbelovende herstart.

Door: Emil Roes

Weliswaar konden er maar 50 mensen bij aanwezig zijn, maar het plezier was er niet minder om. De Liberty Group stond te popelen en had in Thomas Pol een waardige vervanger voor Jeroen Vierdag. De band opende ingetogen maar werd naarmate de avond vorderde vrijer en expressiever.

Teus Nobel: “Het was zalig om weer met ‘echte mensen’ voor je snufferd te staan, in plaats van in de camera van een livestream te staren. Je ontkomt er niet aan dat het toch een beetje onwennig begint, maar al gauw zit je er weer helemaal in.‘’

‘’En dan voel je weer waar je het voor doet; het genieten van het samenspel, van de ideeën en soli van de andere musici en ook de reacties vanuit het publiek. Gewoon heel erg gaaf. En we denderen nu door hoor, met concerten en binnenkort eindelijk ons nieuwe live-album, dat we gaan opnemen in Paradox Tilburg!”

De opnames voor het live album Pleasure Is The Measure vinden plaats op 20 en 22 juni in Paradox.

Het volgende concert op Podium JIN is op 23 juni, van SMANDEM (Keep an Eye The Records)

Deel bericht

Laatste nieuws