Menu Sluiten

Kandace Springs en Alain Clark vrijdag op Move On Up Festival

Kandace Springs, Alain Clark en de brassband Gallowstreet zijn enkele van de acts die komende vrijdag optreden tijdens het Move On Up Festival. Het festival wordt live uitgezonden via jazz- funk- en soulradiozender Sublime, online en op Ziggo TV.  

Met het festival wil Sublime ‘’een bijdrage leveren aan nieuw perspectief, optimisme en vooruitgang. ‘’

De line-up wordt gevormd door nationale en internationale funk-, jazz- en soul-artiesten, gecombineerd met inspirerende verhalen, spoken word en food for the soul, gebracht door chef-koks London Loy en Maik Galenkamp.

De Nederlandse zanger Alain Clark, recent nog live te aanschouwen met Hermine Deurloo en Steve Gadd, treedt op in het kader van zijn Safe Space Sessies. Jazz-koningin Kandace Springs uit Amerika, met haar voice that could melt snow aldus Prince, neemt de kijkers mee in een jazzy optreden.

Jordan Mackampa, die net zijn nieuwe single Magic uitbracht, verzorgt een zonder twijfel warm en soulvol optreden. En Gallowstreet levert een funky bijdrage aan het festival.

Entre acts worden gevormd door rapper en schrijver Akwasi en Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem, met een spoken word-bijdrage.

Sublime-presentatoren Jaap Brienen en Francis Broekhuijsen presenteren het festival gezamenlijk, tussen de muziek door interviewen zij de artiesten en vertellen zij bijzondere verhalen die bijdragen aan een gevoel van optimisme.

De voorlopige line up van het Move On Up Festival ziet er als volgt uit: Alain Clark , Jordan Mackampa, Kandace Springs, Akwasi, Gallowstreet feat. Lyma, Rob Manga, Soulfood with London & Maik, Julia Zahra, Jules, Jesse Laport.

Het Move On Up Festival is op 24 april te bekijken tussen 16.00 en 21.00 uur via Ziggo TV Kanaal 13 en sublime.nl. En is uiteraard ook live te beluisteren via Sublime radio.

Deel bericht

Laatste nieuws