Menu Sluiten

Luister, en stem voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2017

Wordt het Barrelhouse (foto), Bart Wirtz of toch Suzanne Alt? Of good old Eric Ineke, voor zijn onvolprezen Dexternity, waarmee hij eer bewijst aan Dexter Gordon? Stem, en bepaal wie de Edison Jazzism Publieksprijs 2017 wint.

 

De nominaties voor de Edison Jazzism Pubieksprijs 2017 zijn weer bekend. Deze publieksprijs is een initiatief van de Edison Stichting en het magazine Jazzism.

Stemmen

Het publiek kan de komende maand via de Edison website stemmen op zijn of haar favoriete artiest met bijbehorend album. De acht genomineerde albums worden uitgebreid besproken in het nieuwe nummer van het magazine Jazzism, dat vandaag verschijnt.

De bekendmaking van de publieksprijswinnaar en de uitreiking van de Edisons vinden plaats op vrijdag 30 juni in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam tijdens Edison Jazz/World 2017.

De genomineerden:
Dexternity, The Music Of Dexter Gordon door The Eric Ineke Jazz Xpress, Battleplan van Gallowstreet, Velvet door Michiel Borstlap, Italian Opera Meets Jazz door het Metropole Orkest en Mike del Ferro, Beneath the Surface van Bart Wirtz, Almost There van Barrelhouse, Superjazz door Bruut! en Saxify van Suzanne Alt,

Stemmen kan tot en met 31 mei op de site van de Edisons Jazzism Publieksprijs.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »