Menu Sluiten

Spotlight terug in Co Live! Te gast: Frans van Deursen

Op het themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz maakt de NTR onder meer het programma Co Live!, elke zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur en ook beschikbaar als podcast.

Co de Kloet ontvangt nationale en internationale musici en componisten, besteedt aandacht aan nieuwe muziek en presenteert pareltjes uit de omroeparchieven.

Co Live! kent een aantal vaste rubrieken: op 13 mei start een nieuwe serie onder de naam Co Live! Spotlight. Co ontvangt twee keer per maand (elke tweede en vierde zondag) twee uur lang prominente gasten die met Co over hun liefde voor muziek praten, waarbij jazz, soul, blues en wereldmuziek een hoofdrol spelen, maar waarbij uitstapjes naar andere genres niet geschuwd worden. Uiteraard komen er naar aanleiding van de muziek ook andere zaken aan bod.

In de eerste aflevering is Frans van Deursen te gast. Momenteel is hij druk aan het schrijven voor nieuwe theaterproducties en bereidt hij de gedichten van Carlos Drummond d’Andrade voor in het kader van een éénmalig programma op 20 mei a.s. samen met Martin Fondse.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »