Menu Sluiten

Sef exclusief op 22Fest in Amsterdam

De nieuwste muziek ontdekken met je voeten in het gras en het zonnetje op je hoofd. Het toonaangevende online muziekplatform 22tracks houdt op 18 juli haar eerste festival: 22fest. Met een melting pot aan muziekgenres, kleurrijke aankleding, ontspannen sfeer en een festivallocatie tussen de bomen in het groene Diemerbos, slaat 22tracks een brug tussen alles wat elektronisch, tropisch, hiphop, alternatief en soulvol is.

Vincent Reinders, oprichter van 22tracks en mede-organisator van het festival, vertelt: “Electropical is de naam van onze derde stage en geeft precies weer wat 22fest is. Een laidback festival met een tropische sfeer die via dj’s en live-acts ook terugkomt in Afrikaanse funk, latin en reggae. Dit gemengd met een stedelijke, vooruitstrevende vibe die terugkomt in elektronische stijlen als house, drum&bass en natuurlijk ook hiphop, R&B en beats”.

Exclusief solo-optreden van Sef
Het festival biedt een mix van de beste beloftes uit binnen- en buitenland. Al eerder werden binnenlandse talenten als Falco Benz, Sevdaliza, Gallowstreet en De Nachtdienstaangekondigd. Ook rijzende sterren uit toonaangevende Europese steden worden gepresenteerd. De Londense oogappels van Gilles Peterson (Jon Phonics) en Dimensions Festival (Henry Wu) spelen voor het eerst in Nederland. Househeld Kong (Studio Brussel) sluit het festival af samen met Chicago-icoon Daniel Wang en onze eigen Detroit Swindle. Kers op de taart is het exclusieve optreden van Sef; op 22fest geeft hij zijn eerste solo-optreden op een festival.

In één dag op de hoogte van alle opkomende artiesten
Al ruim vijf jaar lang presenteert 22tracks het gevestigde talent van morgen aan een internationaal miljoenenpubliek. Met behulp van de kennis van meer dan 120 dj’s, bloggers en experts wordt muziekplatform 22tracks gezien als hét alziend oog op het gebied van muziek. Aan de programmering werkten dan ook een groot deel van de 22 curatoren mee. “We hebben met z’n allen het voorwerk al gedaan en willen mensen laten meegenieten van de verborgen – en minder verborgen – juweeltjes op muziekgebied. 22fest wordt een muzikale ontdekkingstocht langs maar liefst 22 verschillende muziekgenres”, aldus Reinders. Toonaangevend, warm, tropisch en relaxed: 22fest lijkt de nieuwste aanwinst voor het Nederlandse festivallandschap.

Deel bericht

Laatste nieuws