Menu Sluiten

Jazz International Rotterdam koppelt jonge makers aan jazzhelden

Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie presenteren vanaf 13 september een gloednieuwe jazzserie in Dizzy, de oudste jazzclub van de stad.

Jonge Rotterdamse makers worden gekoppeld aan hun jazzhelden, met een spannende muzikale ontmoeting tot gevolg.

Twee zielen, één gedachte – dat is het vertrekpunt van 1 op één, waarbij ontwikkeling van talent en nieuwe muziek centraal staat. Vanaf september, elke tweede zondagavond van de maand, om 19:30 en 21:00u.

In deze concertserie brengt Jazz International Rotterdam twee toonaangevende muzikanten uit verschillende generaties bij elkaar. 1 op één geeft jonge jazzmuzikanten uit Rotterdam de kans om een concertavond met één van hun helden voor te bereiden en uit te voeren. In duo-bezetting gaan ze een nieuwe, uitdagende samenwerking aan, die resulteert in spannende muziek en een verrassend concert.

Op het programma staan onder meer optredens van Jesse Schilderink (saxofoon) & Martin Fondse (piano), Peter Somuah (trompet) & Maarten van der Grinten (gitaar),  Agota Tamelyte (piano) & Wilbert de Joode (bas) en Sanne Rambags (zang) & Carlo de Wijs (hammond orgel). Ook Harmen Fraanje, Stefan Lievestro en Han Bennink verlenen medewerking.

Voor het volledige programma en voor tickets kun je terecht op de website van 1 op Een.

Deel bericht

Laatste nieuws