Menu Sluiten

Ook Jungle By Night op So What’s Next?

 Ook Jungle By Night komt spelen op de komende editie van So What’s Next?, die plaatsvindt op 2, 3 en 4 november 2018 in Eindhoven.

Jazzism is partner van dit baanbrekende festival.

 Verder zijn Moses Boyd Exodus, Marquis Hill Blacktet, Josef Leimberg, Madison McFerrin, Georgia Anne Muldrow, Lawrence en Daltones toegevoegd aan het programma.

So What’s Next? Is ‘’een driedaagse muziekevolutie’’ met optredens van toonaangevende en grensverleggende artiesten uit het nieuwe millennium met crossovers van jazz, hiphop, soul, world, elektronische en klassieke muziek.

Dit jaar met een bijzondere focus op de levendige jazz scene uit Groot-Brittannië: Young British Jazz. Het festival vindt plaats in Muziekgebouw Eindhoven en op diverse locaties in het centrum van Eindhoven.

 
 

Publieksfavoriet Jungle By Night presenteert op zaterdag 3 november een gloednieuw album op So What’s Next?. De groep is de swingende afsluiter van die avond en treedt op naast eerder aangekondigde headliners Avishai Cohen ‘1970’ en GoGo Penguin.

Verder toegevoegd op zaterdag is de virtuoze trompettist Marquis Hill met zijn Blacktet. Hij zal – exclusief op So What’s Next? – muziek spelen van een nieuw album dat in september wordt verwacht. Ook Moses Boyd Exodus is toegevoegd aan de line-up. Boyd wordt gezien als een van de grootste talenten van zijn generatie en een spilfiguur in de levendige jazz scene van Londen.

Zondag speelt op So What’s Next? Downtown de aanstormende zangeres Madison McFerrin. Zij valt op met een geheel eigen sound van jazz, r&b en a capella-zang. De appel valt niet ver van de boom: ze is de dochter van die andere wereldberoemde McFerrin.

Ook op zondag de trompettist met de laidback LA sound Josef Leimberg. Hij drukte zijn stempel op werk van Snoop Dogg, Erykah Badu, Robin Thicke, Kamasi Washington, Bilal en Kendrick Lamar, voordat hij in 2016 zelf debuteerde met ‘Astral Progressions’. Leimberg werkte ook samen met zangeres Georgia Anne Muldrow (Brainfeeder label van Flying Lotus), die net als hij afkomstig is uit de LA hiphop/soul/jazz scene en het publiek van zondag flink zal opzwepen.

Meer info vind je op SoWhatsNext.nl

 

 

 

 

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws