Menu Sluiten

Nu uit: de ultradikke, nieuwe Jazzism!

Vanaf vrijdag 15 juni kun je genieten van de nieuwe ultradikke Jazzism met een vooruitblik op North Sea Jazz met alle acts en speelschema’s. Een uitgebreid interview met Shabaka Hutchings gaat over alles wat hem inspireert. Verder een analyse van het machtige saxofoongeluid van Pharoah Sanders.

Benjamin Herman reageert op 10 prikkelende vragen en Leon Bridges vertelt over zijn ontwikkeling als zanger en songwriter. Verder Cameron Graves, Omar Hakim en een luistersessie met Michelle David en The Gospelsessions.

Je leest over de zielenroerselen van Kurt Elling, de ongewone carrière van trompettist Keyon Harrold en Arp Frique die nu zelf de muziek maakt die hij zocht als dj.

Maar natuurlijk nog meer, zoals de indrukwekkende nalatenschap van e.s.t., Paul Acket Award-winnaar Kaja Draksler, Boz Scaggs, Isolde Lasoen en anderen. Mis ‘m niet!

Deel bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Laatste nieuws

Leuven Jazz is groots en divers

Leuven Jazz zag het groots en vooral verscheiden voor de zevende editie. Een internationale topavond, jong Belgisch talent, filmvoorstellingen, huiskamerconcerten en tentoonstellingen verspreid over de

Lees verder »