Menu Sluiten

Nieuw op zondag: Pure Jazz op Sublime met Hans Mantel

Zes keer per jaar deelt jazz-connaisseur Hans Mantel zijn diepgaande kennis met de Jazzism-lezer(es) in zijn rubriek Mantel’s Must Haves, want er zijn van die platen die je nu eenmaal moet hebben.

Vanaf 1 september is Hans Mantel ook te beluisteren op Sublime, en wel elke zondagavond tussen 21 en 22 uur, met het programma Deep Jazz.

In Deep Jazz draait Hans Mantel de beste jazzplaten uit heden en verleden. Platen die je als kenner in huis moet hebben en als nieuwkomer moet horen.

Hans Mantel maakt al vijfentwintig jaar jazzprogramma’s voor radio en televisie. Vanaf het midden van de jaren negentig was hij het het bekendste gezicht en de bekendste stem voor jazz in Nederland. Als professioneel jazzbassist en musicoloog put Hans uit een enorme ervaring en kennis van zaken die hij allemaal meebrengt naar zijn nieuwe programma.

De zondagavond is bij Sublime overigens geheel vernieuwd. De programmering staat geheel in het teken van jazz, veel van Nederlandse bodem, en wordt mede gepresenteerd door Rolf Delfos en Bart Wirtz.

Deel bericht

Laatste nieuws