Menu Sluiten

Nederland partner country tijdens jazzahead! in Bremen

Van 11 – 14 april is Nederland  ‘focus country’ tijdens jazzahead in Bremen. Naast een promotiestand in de hoofdhal betekent dat 8 Nederlandse showcases en een optreden Maite Hontelé met het NJJO tijdens de gala-avond.

Openingsbeeld: Maite Hontelé en het NJJO | Foto: Jessie Kamp

jazzahead! in Bremen is ’s werelds grootste evenement waar alle hoofdrolspelers van de jazzindustrie (muzikanten, labels, agentschappen, festivalmakers, boekers en mediavertegenwoordigers) elkaar ontmoeten.

8 showcases

Boi-Akih
Foto: Merlijn Doomernik

Als ‘focus country’ kan Nederland maar liefst 8 showcases presenteren. Op de verschillende dagen zijn dat: Alessandro Fongaro’s Pietre, Ben van Gelder & Reinier Baas, Boi Akih, Guy Salamon Group, Kika Sprangers Large Ensemble, Marcoucha Orchestra, Raw Fish en Tineke Postma Aria Group.

Clubnight op vrijdag

Ronny deCarlo

Met 30 podia overal in de stad staat vrijdag in het teken van de clubnight. De Nederlandse vertegenwoordigers zijn: kotokid, WAAN, Ronny deCarlo, Lucas Santana Quintet, Alto For Two en ICP Orchestra.

Gala Concert ‘Goes Mambo’

Op zaterdag gaat staat het galaconcert van jazzahead! in het teken van mambo met Maite Hontelé en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Een jazzfietstocht door Bremen waarbij iconische locaties worden aangedaan met muzikale verrassingen van onder anderen Ella Zirina Trio.

Ella Zirina
Foto: Dohyun Lim

Kaarten voor jazzahead! zijn verkrijgbaar bij via deze link 

 

Deel bericht

Laatste nieuws