Menu Sluiten

Line up showcases Jazzdag bekend

Met de komst van Sarah-Jane, Hermine meets Zapp4, Frank Windemuller Group, Julian Schneemann – Roundabout, Kukushai, Naked Wolf, Okabe Family, Sandro Fazio Band, Sebastiaan van Bavel trio, Startas Orkester, The Ambush Party, Van Asselt/Vistel Project, Træben en Rumbatá Beat Band is het Nederlandse gedeelte van het showcaseprogramma van de Jazzdag compleet. De nieuwe bevestigingen zijn bekend gemaakt in de mei-editie van Jazzism magazine. Het showcase- en netwerkevenement voor de Nederlandse jazzwereld beleeft dit jaar op 26 en 27 juni zijn negende editie.

Eerder werd al bekend dat Ntjam Rosie, Corrie van Binsbergen (solo), Gosto, Azure Hiptronics, Antimufa, Joyce-Lou & JDMC, Phil’s Music Laboratory, Pieter Bast E.S.P. Quintet, Pierre Dunker Quartet en Roos Jonker zullen optreden. Het showcaseprogramma vindt vanaf 19 uur ’s avonds plaats op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met het showcaseprogramma presenteert de Jazzdag aanstormend talent en nieuwe programma’s van meer gevestigde namen. De showcase-optredens zijn gratis te bezoeken en vinden plaats in LantarenVenster, het Jazzmuseum, Kantine Walhalla en Hotel New York.

De line-ups voor Next Generation Jazz en de internationale European Jazz Competition worden later bekend gemaakt.

Deel bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Laatste nieuws

Leuven Jazz is groots en divers

Leuven Jazz zag het groots en vooral verscheiden voor de zevende editie. Een internationale topavond, jong Belgisch talent, filmvoorstellingen, huiskamerconcerten en tentoonstellingen verspreid over de

Lees verder »