Menu Sluiten

Lekkere clip: Don’t Slack van Anderson .Paak en Justin Timberlake

Afgelopen week brachten Anderson .Paak en Justin Timberlake de officiële video uit van hun track Don’t Slack, de catchy single van de Trolls World Tour-soundtrack.

De video is geregisseerd door Calmatic, die ook de videoclip Old Town Road van Lil Nas X produceerde. Naast Justin Timberlake en Anderson .Paak speelt actrice Anna Kendrick een hoofdrol in de video.

Trolls World Tour (USA, 2020) is het vervolg op de film Trolls uit 2016 en is uitgebracht door Dreamworks (Shrek, Madagscar, Kung Fu Panda).

Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Jutin Timberlake) doen een grote ontdekking: ze maken deel uit van zes verschillende trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: fnk, country, techno, klassiek, pop en rock. Dat maakt hun wereld een stuk groter, maar vooral luider en muzikaler.

Naast Kendrick en Timberlake wordt aan de film meegewerkt door onder meer Ozzy Osbourne, James Corden, Anderson .Paak, George Clinton en Mary J. Blige.

Trolls World Tour was oorspronkelijk gepland voor release rond 14 april, maar ten gevolge van de corona-epidemie is de film ook on demand te zien, onder meer bij Amazon Prime.

Deel bericht

Laatste nieuws