Menu Sluiten
Jack Broadbent

Last minute: win kaarten voor de Red Light Jazz Club Night in Amsterdam!

Voor de vierde keer alweer wordt begin juni het Red Light Jazz Festival gehouden in hartje Amsterdam. Dit jaar staat het festival in het teken van de gitaar, en wij geven 2×2 kaartjes weg voor de Red Light Jazz Club Night in de St Olofs Kapel/NH Barbizon aan de Zeedijk!

Winnen? Klik dan hier, en maak kans op 2 tickets voor deze bijzondere avond.

Jack Broadbent

Tijdens deze avond kun je genieten van optredens van het slide-fenomeen Jack Broadbent, die nog niet zo heel lang geleden opzien baarde als straatmuzikant in de binnenstad. Dat deze man een volwaardig podium verdient, kun je zien op bijgaande clip, opgenomen tijdens het jazzfestival te Montreux.

 

Jan Akkerman

De éminence grise van de vaderlandse gitaarscene mag op zo’n festival natuurlijk niet ontbreken. Hoewel, grise…Jan Akkerman vierde recent zijn 70ste verjaardag, maar speelt nog steeds als een jonge god. rock, blues, jazz, folk of klassiek, you name it,

Supergitarist Jerôme Hol
En uiteraard is het hoofdpodium gereserveerd voor Red Light Jazz-ambassadeur en jazz-icoon Hans Dulfer met zijn Hans Dulfer Electric Band. Voor deze gelegenheid in een speciale bezetting met in zijn band supergitarist Jerôme Hol.

DJ Maestro

De fameuze DJ Maestro zorgt er tot slot voor dat tot in de kleine uurtjes gedanst kan worden op passende muziek.

 

Meer info en het volledige programma vind je op de site van Red Light Jazz.

Deel bericht

Laatste nieuws