Menu Sluiten

Last minute: win 2 tickets voor Branford Marsalis Quartet met Kurt Elling

Op 21 juli treden Branford Marsalis Quartet en Kurt Elling op in Het Concertgebouw. Ze brengen de muziek van hun gezamenlijke album Upward Spiral. Maak kans op tickets!

Klik hier om kans te maken op 2 tickets!

Upward Spiral is het eerste album waarop het Branford Marsalis Quartet samenwerkt met één enkele vocalist. De paden van meesterzanger Kurt Elling en stersaxofonist Branford Marsalis kruisten elkaar al vaak ‘on the road’. Toen het Branford Marsalis Quartet een volledige plaat wilde maken met een zanger, was er eigenlijk maar één kandidaat: Kurt Elling. ‘He has the most flexible voice around, is always in tune and is a true jazz musician’, aldus Marsalis.

Het resultaat moest een album worden waarop Elling en het Quartet gelijkwaardig zijn. Veel meer dus dan een zanger die door een jazzcombo wordt begeleid. Hoe dit ‘true partnership’ klinkt, hoor je op het veelgeprezen album Upward Spiral én live in de Grote Zaal. Kurt Elling en het Branford Marsalis Quartet, met Joey Calderazzo op piano, Eric Revis op bas en Justin Faulkner op drums.

De actie loopt t/m 16 juli 2017.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »