Menu Sluiten

Jarrod Lawson exclusief in NSJ Club!

Op 14 oktober e.k. treedt exclusief voor Nederland het nieuwe Amerikaanse soultalent Jarrod Lawson op in de North Sea Jazz Club.

Deze blanke zanger/keyboardspeler uit Portland, Oregon is de nieuwste sensatie in soul, jazz en R&B. Zijn debuutplaat, simpelweg genaamd “Jarrod Lawson” sloeg in de UK in als een bom, en hij wordt nu al door vele recensenten gezien als het grootste muzikaal talent van het laatste decennium.

Jarrod Lawson wordt in één adem genoemd met Stevie Wonder, John Legend, Donnie Hathaway en D’Angelo. Vorige week nog speelde hij met zijn zeskoppige band “The Good People” een uitverkocht concert in de wereldvermaarde jazzclub Ronnie Scott’s in Londen. En werd de webcast van het concert live gevolgd door zo een 8.500 luisteraars.

Dit concert in Amsterdam werd last minute toegevoegd aan een korte Europese clubtoernee en belooft een evenement van formaat te worden. De voorspellingen zijn dat deze muzikant niet lang meer in kleine clubs zal optreden. Er snel bij zijn is dus de boodschap.

Tickets à 17,50 EUR online via www.northseajazzclub.com of aan de avondkassa.
Aanvang concert 21 uur.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »