Menu Sluiten

Jamie Woon vierde headliner So What’s Next?

Met Jamie Woon zijn alle spots voor de grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven vergeven. Bekend van de single ‘Night Air’ waarmee de Brit festivalweides, poptempels en concertzalen in rap tempo veroverde, verrast Jamie Woon met zijn zwoele, zoete stem over betoverende en hypnotiserende beats.

Ook het Amsterdamse Reindier, Dans Dans en Brass Band Gallowstreet zijn toegevoegd aan de line-up.

In 2011 kwam hij binnen als een raket. Na zijn stormachtige debuut werd het een tijd stil rond de Brit. Dit jaar verschijnt de opvolger van prijsdebuut ‘Mirrorwriting’ en de tweede plaat belooft lekker funky, fris en sexy te worden. Single ‘Sharpness’ is een rooskleurig voorproefje van het nieuwe album waarvan we op So What’s Next? zeker meer gaan horen.

In Reindier wordt zanger, Reinier van Harten bijgestaan door twee fantastische muzikanten, Carlos Dalla-Fiore en Boy van Ooijen, die zijn confronterende teksten en melancholische zang ondersteunen met een vleug pop en elektronica.

Bert Dockx (gitaar), Frederik Lyenn Jacques (basgitaar) en Steven Cassiers (drums en percussie) vormen samen Dans Dans. Rauw, stevig, duister, eclectisch en dankzij prachtige improvisaties áltijd vernieuwend!

Dat je voor een goed feestje niet per se enorme versterkers, of een dj op de decks nodig hebt bewijst het Amsterdamse Gallowstreet. Gallowstreet Brass Band, om volledig te zijn, zette al vele festivals naar hun hand met hun ongenaakbare live reputatie.

Deel bericht

Laatste nieuws