Menu Sluiten
Bart van Lier

Huiskamerfestival Jazz en de Walvis biedt gevarieerd programma

Zondagmiddag 16 september vindt de vierde editie plaats van huiskamerjazzfestival Jazz en de Walvis.

Al wandelend over de eilanden van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam bekijkt u  de stad met andere ogen en beleeft u intieme concerten op bijzondere locaties.

Jazz en de Walvis is geschikt voor muziekliefhebbers van allerlei pluimage, architectuurlovers, buurtgenoten, jazzfanaten en families.

Op het programma staan onder meer Edisonwinnaar Yuri Honing, flamencotovenaar Eric Vaarzon Morel en festivalhit Pink Oculus. Daarnaast zijn er podia voor onder andere het jonge drumtalent Sun-Mi Hong en improheld Wolter Wierbos.

Nieuw op het programma is een Crash Course Jazz. Kenner Hans Mantel neemt je in een half uur mee door de geschiedenis van deze muziek.

En ook dit jaar een architectuurwandeling onder leiding van een gids van het Borneo Architectuur Centrum, inclusief twee concerten naar keuze. Voor mensen die verrast willen worden zijn er speciale programmapakketten beschikbaar dit jaar.

Jazz en de Walvis vindt plaats op zondagmiddag 16 september in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, (KNSM, Java- en Borneo eiland). Meer info en tickets op jazzendewalvis.nl

Deel bericht

Laatste nieuws