Menu Sluiten

Exclusief: 50 Foot Woman, de nieuwe clip van Hannah Williams & The Affirmations

Hannah Williams is een nieuwe ster aan het Britse soulfirmament, ze heeft een stem als een klok en bouwt aan een indrukwekkende carrière. Haar nieuwe album 50 Foot Woman verschijnt op 18 oktober, hier krijg je vast een exclusief voorproefje, met de gelijknamige clip. 

 

In Nederland is Hannah Williams nog niet heel bekend, maar inmiddels speelde ze op het Central Park Summer Stage, op het Toronto Jazz Festival en op diverse grote festivals in Europa. En wat nog mooier is: Jay Z zelf gebruikte een substantiële sample van Williams voor zijn song Late Nights & Heartbreak.

Inmiddels is haar nieuwe album klaar. 50 Foot Woman is geproduceerd door Shawn Lee, die we kennen van Amy Winehouse, Lana del Rey en Alicia Keys.

50 Foot Woman is een titel die de lading volledig dekt. La Williams beschikt over een dijk van een soulstem die doet denken aan de besten uit het genre. ‘Is she from the sixties, is she dead?’’, werd er dan ook vertwijfeld opgemerkt toen 50 Foot Woman uit de studio rolde.

Maar oordeel zelf, Hannah Williams & The Affirmations zijn op 23 november te zien in BIRD, Rotterdam, 24 november in Botanique te Brussel, 25 november in Paradiso, Amsterdam en op 28 januari in Doornroosje, Nijmegen.

Deel bericht

Laatste nieuws