Menu Sluiten

Dutch Swing College Band is jarig en trakteert!

De Dutch Swing College Band is jarig. De band viert dit jaar namelijk haar 70-jarig jubileum.

En daarom trakteert de DSCB. Vanaf vrijdag 18 september kan de liefhebber via de website van het orkest een gratis track downloaden, die afkomstig is van het album LIVE! dat op vrijdag 2 oktober zal verschijnen. Bovendien kan men op de website terecht voor een actie, die kans biedt op gratis albums en concertkaarten voor het optreden van de Dutch Swing College Band op 4 oktober a.s. op het SS Rotterdam.

De Dutch Swing Collega Band neemt een unieke plaats in in het Nederlandse muzieklandschap. Want welke andere groep kan bogen op een historie die zo ver terug gaat? Minstens zo bijzonder is het feit dat de Dutch Swing College Band ook buiten onze landsgrenzen razend populair is. Het jubileum viert het orkest dit jaar bijvoorbeeld met optredens in Hongarije, Engeland, Denemarken, België, Duitsland, Italië en Thailand.

Zeventig jaar na de datum van oprichting op 5 mei 1945, heeft de Dutch Swing College Band het nieuwe live album opgenomen in theater De Lawei in Drachten. In het kader van het jubileumjaar en ter gelegenheid van de albumrelease zal het orkest op zondag 4 oktober (aanvang: 16.00 uur) een feestelijk optreden verzorgen op het SS Rotterdam.

De download, die via de website verkrijgbaar zal zijn, is getiteld “Duff Campbell’s Revenge” een compositie van Turk Murphy, geheel in de onmiskenbare DSC-Sound.

Bekijk voor alle info de website van de band.

Deel bericht

Laatste nieuws