Menu Sluiten

DJAZZ.tv van start met Paradox Live

Televisiezender DJAZZ.tv gaat donderdag 17 oktober van start met Paradox Live, een programma met registraties van concerten in het Tilburgse jazzpodium Paradox, aangevuld met interviews met de artiesten. Het nieuwe programma past binnen de doelstelling van DJAZZ.tv om ruim aandacht te besteden aan de Nederlandse jazzscene. De eerste aflevering van Paradox Live is donderdag bij DJAZZ.tv te zien om 22.13 uur en bevat live opnamen van Albert ‘Albare’ Dadon, Bradley’s Circus en Oene van Geel. De uitzending wordt herhaald op zondag 20 oktober om 11.53 uur.

Een groter bereik voor Nederlandse podia via DJAZZ.tv

Managing director Noëlla Jansen van DJAZZ.tv reageert blij en enthousiast. ‘Nederland kent ongelofelijk veel leuke, interessante en sympathieke podia die we nu ook via DJAZZ.tv een veel groter bereik kunnen geven. Wij staan middenin het Nederlandse muziekleven en met Paradox maken we een prachtige eerste verbinding tussen podia, artiesten en muziekliefhebbers’, aldus Jansen. Directeur Paul Guldemond van Paradox is trots op de voortrekkersrol van zijn podium: ‘Mooi dat we als eerste van Nederland te zien zijn bij het snelgroeiende DJAZZ.tv. Dat is niet alleen voor Paradox maar ook voor de artiesten een mooie promotie. En daarbij profiteert het publiek natuurlijk met een mooi, nieuw, informatief en onderhoudend programma met actuele onderwerpen.’

Paradox

Paradox is een jazzclub in Tilburg, meer dan dertig jaar geleden opgericht door jazzmusici en jazzliefhebbers. Paradox heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot hét jazzpodium van Zuid Nederland. Nationale en internationale toppers uit de hedendaagse jazz zijn te bewonderen tijdens meer dan honderd jazzconcerten per jaar. De productie van Paradox Live is in handen van Tom Pijnenburg van Gilaworks. Meer informatie over Paradox Live is te vinden op www.paradoxtilburg..nl/live .

‘Living the world of jazz’

DJAZZ.tv richt zich volledig op jazz en jazzgerelateerde muziek, onder het motto ‘living the world of jazz’. De horizontale programmering omvat alle bestaande jazzgenres, wereldmuziek van tango tot reggae en alle jazzgerelateerde stijlen als soul, gospel, funk en blues. De uitzendingen omvatten een mix van jazzfestivals, concerten, exclusieve clubopnamen, vintage jazz, studio jams en documentaires. DJAZZ.tv wordt wereldwijd actief gesteund door beroemde jazzartiesten als Michel Legrand, Al Jarreau, George Duke, Incognito en Randy Crawford. Meer informatie over de zender en de programmering is te vinden op www.djazz.tv .  

 

Deel bericht

Laatste nieuws