Menu Sluiten

Deborah Brown artist in residence in Amersfoort

De Amerikaanse vocaliste Deborah Brown is Artist in Residence tijdens het komende Amersfoorts Jazz Festival.

Zangeres Deborah Brown, geboren in Kansas City, Missouri, trad op in de Verenigde Staten, Japan, Indonesië, en Europa. Ze werkte samen met vele grote namen binnen de jazz en nam onder haar eigen naam 12 cd’s op. Door haar vele optredens in nachtclubs, op jazzfestivals, voor tv en radio in meer dan vijftig landen bouwde ze een enorme reputatie op. Deborah Brown blijft verrassen door haar interpretaties van standards en nieuwe composities, waarbij ze altijd probeert de muzikale grenzen voor zichzelf en de musici te verleggen.

Op vrijdag treedt ze op als gastartiest bij het concert van de Big Band on the Move op het Lieve Vrouwekerkhof. Deze avond is zij ook te horen samen met de Beets Brothers in theater De Lieve Vrouw. Voor dit bijzondere concert zijn kaarten verkrijgbaar via het theater. Zaterdagavond staat zij met de Eric Ineke JazzXpress op de Groenmarkt.

Andere artiesten die optreden op Amersfoort Jazz zijn onder meer Hans Dulfer, Denise Jannah, Saskia Laroo, Giovanca en het Loet van der Lee Quartet.

Het Rabobank Amersfoort Jazz Festival vindt van 15 tot en met 18 mei plaats op diverse lokaties in de Amersfoortse binnenstad, zowel in de open lucht als in café’s en theaters. Voor het volledige programma zie www.amersfoortjazz.nl

 

Deel bericht

Laatste nieuws