Menu Sluiten

Check de nieuwe clip van KOFFIE

Met twee albums in 2013 lanceerde KOFFIE zichzelf de festivals in. De band tourde sindsdien non-stop door heel het land, en bouwde een festivalreputatie op als band die zowel weet te inspireren met zijn improvisaties en afrobeat-grooves. Eind mei verschijnt het nieuwe album, Huntu getiteld, en darvan krijg je nu een voorproefje, in de vorm van de fijn groovende track Mama Deo.

.

Van het North Sea Jazz Festival tot de Zwarte Cross en van Polé Polé in België tot het Blue Balls Festival in Zwitserland bewees KOFFIE zich als een gangmaker die de werelden van pop- en jazzmuziek samenbracht. 

Sublime FM

KOFFIE’s singles Kyrie Aye en Éh Lady werden veelvuldig gedraaid op Radio 6 / SublimeFM en de band mocht zijn tweede album aankondigen met een optreden bij de Wereld Draait Door. Na drie jaar touren is voor KOFFIE de tijd aangebroken om opnieuw de studio in te duiken. Voor het schrijven van dit derde album, heeftKOFFIE zijn ronkende groovemachine versterkt met twee extra bandleden.

Afrogrooves

Floris van der Vlugt vormt nu samen met Itai Weissman de blazerssectie en Vernon Chatlein zal samen met Steven Brezet de percussiesectie voller laten klinken. Met z’n achten duiken de jongens nog dieper in de wereld van de volvette afrogrooves.

Deel bericht

Laatste nieuws