Menu Sluiten

Bootsy, Dr. John naar NSJ

Opper-funkateer Bootsy Collins, Dr. John en Sheila E. zijn toegevoegd aan de line up van het komende North Sea Jazz Festival. Het Orquesta Buena Vista Social Club neemt tijdens het festival afscheid van het Nederlandse publiek, met optredens van onder meer Omara Portuonda, Eliades Ochoa en Jesus “Aguaje” Ramos.

Ook Lalah Hathaway en Kelis komen naar Rotterdam. Candy Dulfer betreedt het podium aan de zijde van Sheila E. Verder maken Pharoah Sanders en Jeff Lorber Fusion met speciale gast Paul Jackson Jr hun opwachting op de 39e editie van het grootste indoor jazz festival ter wereld.

Tijdens het festival wordt stil gestaan bij de 75e verjaardag van Blue Note met Jason Moran & Friends, en met concerten van Dr. Lonnie Smith, Bennie Golson en de contemporaine Blue Note- top, te weten Gregory Porter, Robert Glasper, Derrick Hodge en Ambrose Akinmusire.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat grootheden als Stevie Wonder, Outkast, Hall & Oates, Pharrell Williams, Robin Thicke en Chic optreden in het weekend van 11, 12 en 13 juli.

Meer informatie vind je op Northseajazz.nl

 

Deel bericht

Laatste nieuws