Menu Sluiten

Bekijk ‘Life Is Beautiful’ van Keb’ Mo’

Drievoudig Grammy Award-winning singer-songwriter, gitarist en bluesman Keb’ Mo’ brengt op vrijdag 1 juli zijn nieuwe live album ‘That Hot Pink Blues Album’ uit. De volgende dag staat hij op Roots In The Park in Utrecht.

Bekijk hier de clip van Life Is Beautiful

Een verzameling van 16 van zijn beste werken van de afgelopen 21 jaar, live gespeeld en opgenomen in 9 verschillende steden tijdens zijn tour door Amerika in 2015. 

Gedurende de afgelopen twee decennia heeft singer/songwriter/gitarist Keb’ Mo’ behoorlijk naam gemaakt als één van de moderne meesters van de Amerikaanse Roots muziek middels zowel zijn studio-opnames als live shows. Deze nieuwe dubbelaar laat zijn beste materiaal horen in de meest authentieke vorm: live op het podium. Opgenomen gedurende het afgelopen jaar op diverse locaties en geproduceerd door drummer Casey Wasner doet Keb’ Mo’ een greep uit zijn repertoire, waaronder tracks van zijn meest recente en drie maal voor een Grammy Award genomineerde studio-album Blues Americana. Naast Wasner wordt hij bijgestaan door toetsenist Michael B. Hicks en bassist Stan Sargeant (Leonard Cohen, Barry Manilow, Al Jarreau).

Op 2 juli staat Keb’ Mo’ op Roots In The Park in Utrecht.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »