Menu Sluiten

Bekijk de clip van Son Swagga

Son Swagga is een psychedelische fusion band uit Amsterdam, die zich tot doel heeft gesteld de wereld te verblijden met een nieuwe vorm van instrumentale muziek, die zich laat omschrijven als mix van afro, funk, videogame en neopsychedelica. 

 

Het debuutalbum van de band wordt op 28 mei gepressenteerd in de Sugar Factory in Amsterdam.Bij Jazzism krijgt u vast een voorproefje, in de vorm van de eerste single Fires Of Quidel.

 

 

Son Swagga omvat onder meer leden van Jungle By Night en Gallowstreet.

Moeilijk om de vinger op te leggen, proberen ze met elke song nieuwe vergezichten te openen, en middels improvisaties de grenzen van het muzikantschap op te zoeken.

De muziek wordt gecomponeerd door bandleider Felix Back, die put uit zijn bagage vol fusion funk, spirituele jazz alsmede videogame-muziek. Zo probeert hij een sound te creeëren die nieuw is en toch bekend klinkt.

 

Deel bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Laatste nieuws

Leuven Jazz is groots en divers

Leuven Jazz zag het groots en vooral verscheiden voor de zevende editie. Een internationale topavond, jong Belgisch talent, filmvoorstellingen, huiskamerconcerten en tentoonstellingen verspreid over de

Lees verder »