Menu Sluiten

Albumpresentatie Keep An Eye in Bimhuis

De winnaars van Keep An Eye The Records van 2019, SMANDEM, Idema/Serierse Quartet en Sam Newbould Quintet, presenteren hun album op 28 november in het Bimhuis.

Tijdens de avond, getiteld Keep an Eye The Records in Concert, worden ook de drie nieuwe winnaars van The Records 2020 bekendgemaakt.

De presentatie van de avond is in handen van Wilfried de Jong.

De nieuwe winnaars van The Records 2020 worden eerder die dag uit zeven finalisten gekozen door de jury, bestaande uit musici en professionals uit het werkveld.

De finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazzalumni van de Nederlandse Conservatoria. De drie winnende bands krijgen een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van 10.000 euro.

Keep an Eye ‘The Records’ is een project van de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation werkt samen met kunstvakopleidingen in heel Nederland en daarbuiten.

Deze particuliere stichting zet zich in om jonge studerende muzikanten en kunstenaars te helpen bij de start van hun loopbaan. Met ‘The Records’ beoogt de Keep an Eye Foundation jaarlijks een aantal albumproducties van startende bands in Nederland financieel te ondersteunen en ze zo een vliegende start in hun loopbaan te kunnen bieden.

De avond ziet er als volgt uit: zaterdag 28 november 2020 Bimhuis, presentatie: Wilfried de Jong. Toegang: €5,- per concert (inclusief drankje)

18:45u Sam Newbould Quintet – 20:45u Idema/Serierse Quartet – 22:45u SMANDEM

In verband met de huidige Corona-maatregelen is een reservering (per concert) nodig.

Meer informatie  vind je op de site van het Bimhuis.

 

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws