Menu Sluiten

Eerste Goldmund pop-up Brand Store van Europa geopend in Amsterdam

Het Zwitserse high-end merk GOLDMUND heeft na de herintroductie van het merk door importeur GOLDMUND Benelux tijdens de XFI Premium Audio Shows van 2018 en 2019 een aantal mooie successen geboekt in Nederland en België. Als vervolgstap opende het merk op 2 november jl. de deuren van de eerste Europese GOLDMUND brand store in het centrum van Amsterdam. 

Al 40 jaar is GOLDMUND een toonaangevend merk in de high-end audiomarkt. Zeker op gebied van draadloze, volledig actieve speakersystemen is het merk de concurrentie ver vooruit. Robert Brijde en Daan Vreeswijk van GOLDMUND Benelux zorgden voor een spectaculaire herintroductie van het merk tijdens de belangrijkste high-end audioshow, de XFI in 2018. Door de inzet van bijzonder, vele demo’s, marketing campagnes en reviews heeft het merk, mede door de inzet van de importeur, een sterke positie herwonnen inde Benelux.

Robert Brijde: “Wij ontvingen tot op heden geïnteresseerden vooral in onze showroom in Oostzaan waar meerdere GOLDMUND producten te zien en horen zijn, maar we wilden iets bijzonders doen,

met het merk naar de mensen toe. Dat moest dan wel op een bijzondere plek zijn, een plek waar het merk goed tot zijn recht zou komen. Na een gedegen zoektocht vonden we een ruimte die geschikt was op een échte hot-spot in het centrum van Amsterdam, de Hobbemastraat 3, naast MOMO. Vrij snel daarna was de kogel door de kerk: de realisatie van de allereerste pop-up brand store van het merk in Europa was een feit.” Daan Vreeswijk vult aan: “We zijn supertrots op onze nieuwe plek en hebben al bijzonder veel enthousiaste klanten in de winkel mogen ontvangen om te genieten van de draadloze, volledig actieve GOLDMUND high-end audiosystemen”.

De deuren van de brand store zijn al geopend, maar op 16 november aanstaande vindt de officiële openingshandeling plaats met als hoogtepunt een kort concert van Dutch Classical Talent Awardwinnaar, cellliste Maya Fridman, waarin ze duetten speelt met de GOLDMUND speakers. Om de opening bij te wonen dient u zich te registreren via dit online formulier: http://bit.ly/ GOLDMUND-brand-store-opening.

Deel bericht

Laatste nieuws