Menu Sluiten
images_3cc3ea028ec2c5bc49d14fb381a9929f

BadBadNotGood – LateNightTales

Zo divers en ongrijpbaar als de muziek van BadBadNotGood al albums lang is, zo interessant is ook hun collectie songs verzameld voor de vermaarde Late Night Tales-serie.

Het blijft een oude dj-klus om al die verschillende tracks coherent te verbinden en BBNG verdient hierbij alle lof. Van Boards of Canada naar Erasmo Carlos, van Stereolab naar Francis Bebey en Thundercat, en net zo gemakkelijk van Charlotte Day Wilson via The Beach Boys naar Donnie & Joe Emerson. En met een heel smakelijke BBNG-versie van de ondergewaardeerde nieuwe held Andy Shaufs To You. Ook dit deel van de Late Night Tales is weer van grote klasse. Met onverwachte tracks laten de mannen van BadBadNotGood hun muzikale invloeden in magische eenheid voor het voetlicht komen. Te veel verrassingen weggeven heeft hier geen zin. Gewoon aanschaffen en opzetten dus.

Deel bericht

Laatste recensies

The Circling Sun

Spirits Soundway Jazz/Fusion Het collectief The Circling Sun is samengesteld uit de fine fleur van de Nieuw-Zeelandse jazzscene. Een supergroep met als basis Julien Dyne

Lees verder »