Menu Sluiten

Downloads: Vieux Farka Touré, Sharon Robinson

Het livemuziekprogramma van de NTR op NPO Radio 6 Soul & Jazz op weekdagen van 22.00 tot 01.00 uur! Met livemuziek als rode draad, dagelijks boeiende gasten over de vloer, specials, oud en nieuw vinyl, concerttips, vrijkaarten en elke woensdag een wervelend programma met prominente gasten en huisband The Ob6sions vanuit de Sugar Factory in Amsterdam. Jij kunt er gratis bij zijn. Namens Co de Kloet en Mijke van Wijk hier zes exclusieve downloads van eigen liveopnames uit de Sugarfactory in de Ambassador’s Choice! De tracks zijn te downloaden op
jazzism.nl. Check ook www.facebook.com/mijkecolive

1. Robert Rook & Rugilé Daujotaité – Both Sides Now
Wat een uniek duo! De onnavolgbare pianist Robert Rook en de Litouwse zangeres Rugilé Daujotaité. Deze versie van de Joni Mitchell-classic kreeg de Sugarfactory muisstil.

Download

2. The Touré- Raichel Collective – Allah Borei
Het verhaal is bijna te mooi om waar te zijn! De Malinese zanger en gitarist Vieux Farka Touré ontmoet de Israelische zanger en pianist Idan Raichel toevallig op een vliegveld, ze gaan samenwerken en maken deze geweldige muziek.

Download

3. JWO SharqiBlues & Maghrebjazz feat. Farid Ghannam – Dream Of You And Fly Away
Jan Willem Oostenrijk mixt al jaren jazz, blues en Arabische muziek en met succes! Hij nodigde de finalist van The Voice Of Arab uit en samen maken ze erg fijne muziek.

Download

4. Dayna Kurtz – You’re Not What I Need
(But You’re All That I Want)
Singer-songwriter Dayna Kurtz, in Nederland is ze groot en ze liet in de Sugarfactory horen waarom! Muziek die je raakt!

Download

5. Sharon Robinson – Save
Als songwriter won ze een Grammy Award en schreef ze voor onder andere Leonard Cohen, Patti LaBelle, Randy Crawford en The Temptations. Nu zingt ze voor het eerst haar eigen werk, en als je dat hoort, snap je wel waarom ze een Grammy heeft gewonnen.

Download

De overige twee tracks, Dayna Kurtz en The Ob6sions, volgen snel.

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »