Menu Sluiten

Swingin’ In New Orleans van The Legends het land in

The Legends, de muziektheatergroep rond trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, richten hun vizier komend seizoen op de bakermat van de jazz: New Orleans.

Bekende nummers als Basin Street Blues, Petite Fleur en When the Saints Go Marching In worden in gloedvolle vertolkingen gespeeld door een door de wol geverfd gezelschap, met verder in de gelederen Yoran Aarssen (tenor en klarinet), Harry Emmery (contrabas) en Erik Kooger (drums).

Op 3 oktober 2019 gaat Swingin’ in New Orleans van start. Met ruim dertig voorstellingen trekt deze muziektheatervoorstelling in oktober en november door het hele land.

New Orleans; de stad die bekend staat om zijn parades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends toveren het podium van de Nederlandse theaters om tot een plattelandsnachtclub en nemen je mee terug in de tijd.

De regie van Swingin’In New Orleans is in handen van Monique van Hinte, die eerder de voorstelling ‘It’s A Man’s World rond James Brown in goede banen leidde.

Meer info over onder meer data en kaartverkoop is te vinden op de site van The Legends.

Deel bericht

Laatste nieuws