Menu Sluiten

Spelen op de Jazzdag 2015? Meld je aan!

De negende editie van het grootste Nederlandse jazz netwerk- en showcase-evenement vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni op de Kop van Zuid in Rotterdam. Dit tweedaags evenement staat ook dit jaar weer geheel in het teken van nieuwe ontmoetingen, kennisuitwisseling, paneldiscussies, netwerken én het ontdekken van de beste ‘jazz van morgen’ tijdens het showcasefestival.

Een showcase tijdens de Jazzdag biedt jazzmusici een unieke kans zichzelf te presenteren aan een groot publiek van (internationale) programmeurs, boekers, managers, labels, pers én jazzliefhebbers. Een onafhankelijke commissie, bestaande uit toonaangevende professionals, verzorgt de selectie van de line-up. De showcases vinden plaats op vrijdag 26 en/of zaterdag 27 juni.
Geselecteerde artiesten worden voorafgaand aan de Jazzdag gepromoot via Jazzism, NTR Radio 6, Sublime FM, DJAZZ.tv, MyRadio en de promotiekanalen van de Jazzdag. Tevens wordt een showcase-cd bijgesloten bij de North Sea Jazz special van Jazzism met alle artiesten die spelen op de Jazzdag. De cd wordt ook verspreid onder Nederlandse programmeurs en tijdens het North Sea Jazz Festival aan internationale bookers en pers. Het festivalprogramma van de Jazzdag is het startschot van North Sea Round Town; twee weken jazz in Rotterdam met North Sea Jazz als afsluiter.
De inschrijving voor het showcaseprogramma geopend. De deadline voor inschrijvingen is op woensdag 20 februari 2015.

Aanmelden kan hier

Deel bericht

Laatste nieuws