Menu Sluiten

So Sez Co: Tyranni Flock

Co de Kloet presenteert elke zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur CoLive! op NPO Soul & Jazz met liveopnamen van nieuw talent en grote namen.

Het ligt misschien aan mij, maar meer en meer hoor ik nieuwe bands die op een heel eigen wijze en eigenwijs de traditie eren zonder hun eigen geluid te verloochenen.

Luister hier naar Dive In The Deep door Tyranni Flock.

Dat was de ook eerste associatie die ik had toen ik de muziek van Tyranni Flock hoorde. Uiteraard denken leeftijdgenoten van mij ook aan The Flock (weet je nog de mooie hoezen met violist Jerry Goodman) en dat is niet zo gek: sterke composities, vernieuwend en strak, fraai ensemblespel en interessante solisten, ook Tyranni Flock heeft het. Niet alleen op hun nieuwe titelloze ep die als mooi houten kunstwerkje uitkwam, maar ook live is het een belevenis. Luister maar naar de opnamen die wij maakten in Nick Vollebregt in Laren op 1 april jl.. Nee, geen grap! Dus ook geen strippers … wij zijn er voor de muziek en de musici in plaats van andersom! 

Dive In The Deep werd geschreven door Robert van der Padt.Tyranni Flock: Robert van der Padt – toetsen Itai Weissman – EWI & VocoderRemi J. Edson – fluit & effectenHidde Roorda – basWillem van der Krabben – drums

Deel bericht

Laatste nieuws