Menu Sluiten

Schrijf je in voor het Prinses Christina Jazz Concours

Jonge jazzliefhebbers opgelet! De inschrijvingen voor het Prinses Christina Jazz Concours zijn geopend. Alle jonge jazzmuzikanten van 12 tot en met 22 jaar kunnen meedoen, ongeacht niveau.

 Tijdens het Prinses Christina Jazz Concours speelt elke deelnemer tijdens de selecties twaalf minuten voor een professionele jury en publiek en maakt kans op een plekje in de finale. Na het optreden krijgt iedereen persoonlijke feedback van de jury. Tijdens het Jazzconcours ontmoeten jonge jazzmusici elkaar. Vele muzikale vriendschappen zijn op die manier gestart. Meedoen is een ervaring die je niet snel vergeet!

Het Prinses Christina Jazz Concours wordt eind dit jaar gehouden in het Bimhuis, in Amsterdam. Op 30 november en 1 december ’s ochtends vinden de selecties plaats. Op 1 december ’s middags is de finale en feestelijke prijsuitreiking.

Je kunt optreden als solist, als duo, met je band of je neemt gewoon je hele bigband mee. Je vindt het inschrijfformulier tot eind oktober op www.christinaconcours.nl. Maar let op: er is maar plek voor 30 deelnemers en 8 bigbands. Wees er dus snel bij!

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »