Menu Sluiten

Nieuwe Jazzism playlists

De playlistst van de gerecenseerde albums in Jazzism staan weer op Apple Music en Spotify.

Om jullie nog meer te laten genieten van de geweldige albums die in Jazzism 3 worden gerecenseerd, hebben we hiervan een speciale playlist samengesteld. Luister naar 40 tracks van albums die beschreven zijn in het pas verschenen magazine.

De Jazzism Reviews Playlist neemt je mee op een sonische reis door de verschillende stijlen en invloeden binnen de hedendaagse jazzwereld. Van swingende jazz klassiekers tot eigentijdse avant-garde. Deze playlist belicht de diversiteit en het vakmanschap van de artiesten die in Jazzism 3 worden besproken. Luister en ontdek welke artiesten dit keer indruk hebben gemaakt op onze recensenten.

Of je nu een doorgewinterde jazzfan bent of net begint met het ontdekken van deze muziekstijl, deze playlist biedt voor elk wat wils. Je zult genieten van de verrassende harmonieën, meeslepende improvisaties en de onmiskenbare groove die jazz zo uniek maakt.

Laat je meevoeren door de magie van jazz en ontdek nieuwe favorieten in de Jazzism Reviews Playlist. Veel luisterplezier!

Spotify-link

Apple music-link

Deel bericht

Laatste nieuws