Menu Sluiten

Nieuw: Verkadefabriek brengt Jazz Factory Den Bosch

De Verkadefabriek in Den Bosch – bekend van film, theater, cabaret en diverse festivals – komt vanaf januari van dit jaar met een reguliere jazzprogrammering onder de naam Jazz Factory.

De Verkadefabriek Clubzaal verandert op zondagmiddagen in een intieme club met jazz in alle soorten, maten en maatsoorten. Landelijke toppers als Benjamin Herman, Amsterdam Klezmer Band, Arifa en Bart Wirtz doen de komende maanden het nieuwe jazzpodium aan.

Presentator, dj en jazz-adapt Wilfried de Jong opent de Jazz Factory op 11 januari en draait platen na afloop van concert van Bruut!. Ook na de zomer heeft de Verkadefabriek de intentie om door te gaan met een reguliere jazzprogrammering met binnen- en buitenlandse toppers in jazz en aanverwante stromingen.

Voor de komende tijd staan onder meer de Amsterdam Klezmer Band, Benjamin Herman Trio ft. Daniel von Piekartz, Del Montis plays Ray Charles, Arifa, Bart Wirtz Sextet, Bl3nder en het Miquel Rodriquez Trio op het programma. Voor details en meer nieuws, zie de website.

Over de Verkadefabriek

De Verkadefabriek, dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, programmeert ruim 6.000 activiteiten per jaar. Nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek: theater, cabaret, film, debat, eten en drinken. De Verkadefabriek is iedere dag open, vanaf elf uur ’s ochtends. Met twee theaterzalen, vijf filmzalen, een nieuwe clubzaal en een prachtig café-restaurant is er in de Verkadefabriek heel veel te zien en te beleven. De Verkadefabriek kiest voor kwaliteit; verschillende programmeurs zoeken het hele jaar naar juist die voorstellingen en films die bijblijven.

Deel bericht

Laatste nieuws