Menu Sluiten

Keep an Eye Records in Concert

Op donderdag 26 januari geven de winnaars van Keep an Eye The Records een concert in Bimhuis, Amsterdam.  De bands Ambergris, Nefertiti en Önder presenteren dan hun gloednieuwe albums.

Met The Records in Concert ondersteunt Keep an Eye jaarlijks een drietal cd-producties van startende bands in Nederland. Alumni/bands van alle Nederlandse Conservatoria kunnen zich daarvoor inschrijven. Een jury uit de Nederlandse muziekwereld beoordeelt welke jazzmusici in aanmerking komen. De prijs van € 10.000,- per band geeft hen de kans zich professioneel te ontwikkelen en te presenteren.

De winnaars van jazzconcours Keep an Eye The Records 2022 presenteren op 26 januari hun gloednieuwe albums die ze afgelopen jaar met hun prijs hebben kunnen maken. Ambergris presenteert ‘Bellissimǝ’ (Zennez Records), Nefertiti maakte ‘Live in Paris’ (Zennez Records/Berthold Records) en Önder het album ‘Vol. 2’ (Zennez Records). Tijdens deze feestelijke avond worden ook de nieuwe winnaars van The Records 2023 bekendgemaakt. Die worden eerder die dag door een vakjury uit zeven finalisten gekozen. Het programma is gratis toegankelijk voor publiek en wordt gepresenteerd door Andrew Makkinga.

Meer info hier

Op de foto l-r: Pedro Ivo Ferreira (Nefertiti), Nicoló Ricci (Ambergris), Jort Terwijn (Önder)  

Foto: Karen van Gilst

Deel bericht

Laatste nieuws