Menu Sluiten

Film: Inside Scofield

De film Inside Scofield is het diepgaande portret van het leven van muzikant John Scofield. Hij neemt ons mee op een inspirerende reis in de muzikale geest en ziel van een van de besten van de hedendaagse jazz.

In de loop van zijn lange en succesvolle muzikale carrière kruiste John Scofield paden met mensen als Miles Davis, Charles Mingus, Gerry Mulligan, Herbie Hancock, Joe Henderson en Chet Baker. Met zijn unieke stijl en geluid werd hij een van de meest invloedrijke meestergitaristen en componisten van jazz- en fusionmuziek van nu.

Volledig gevormd en geïnspireerd door het werk van Scofield, is de film tegelijkertijd een viering van zijn creatieve impact als van ware vriendschap, vrije communicatie en moed tegenover menselijke imperfectie. Een essentieel element in jazz.

De film is nu te streamen en te downloaden op Vimeo (gratis app, werkt op smart TV, biedt veel ruimte voor bonus footage). Deze exclusieve digitale bioscooprelease bevat extra bonusmateriaal met een speelduur van 148 minuten.

Bekijk alvast de trailer:

 

Deel bericht

Laatste nieuws