Menu Sluiten

Double Bill in Tilburg: Quest en Brussels Jazz Orchestra

Op dinsdag 1 november brengt Stranger Than Paranoia een mooi dubbelprogramma in Schouwburg Concertzaal Tilburg. In de eerste set hoor je collectief Quest, na de pauze Two Places verzorgd door het Brussels Jazz Orchestra.

Quest

Partnerships in de muziek zijn bijzondere dingen. Saxofonist Dave Liebman en pianist Richie Beirach zijn al bijna 5 decennia via muziek met elkaar verbonden. Vooral als leden van het jazzcollectief Quest. Bekend om hun brede scala aan expressies. Van intense brandende jazz tot lyrische ballads en herschikkingen van standaardmelodieën. Altijd met een unieke persoonlijkheid. Als luisteraar geniet je van waar ze je ook brengen. Onvoorspelbaar en mysterieus. Bezetting: sax Dave Liebman, piano Richie Beirach, akoestische bas Ron McClure, drums Billy Hart

Two Places

Two Places neemt je mee op een verrassende tocht langs de orkestrale klank van Brussels Jazz Orchestra, de rhymes van Zediam, de soul van zangeres Monique Harcum en de mix-, scratch-, en samplekunsten van DJ Grazzhoppa. Dit project sloopt muzikale hokjes en creëert nieuwe plekken. Two Places meandert, heel natuurlijk, voortdurend van het typische idioom van Brussels Jazz Orchestra naar een andere sound. Het is een unieke en veelzijdige rit langs nieuwe muzikale oorden.

Meer informatie vind je hier

Deel bericht

Laatste nieuws