Menu Sluiten

Bekijk de nieuwe clip Start Over Again van Ntjam Rosie

Op 28 februari 2020 brengt Ntjam Rosie haar nieuwe album uit, getiteld Family & Friends. De clip Start Over Again is een voorproefje.

Het album is een eerbetoon aan haar familie en vrienden, die Rosie door de jaren heen steeds meer is gaan waarderen. Het album ademt het besef dat familie en vrienden de basis vormen van wie je bent en wat je maakt. In muzikaal opzicht brengt ze een cocktail van soul, pop, jazz en R&B, aangevuld met funk en groovy Afro-invloeden. Rosie presenteert het album op 28 februari in Bird, Rotterdam, waarna de clubtour haar onder meer ook nog brengt naar Paradiso Noord (Tolhuistuin) en TivoliVredenburg.

Voor Ntjam Rosie was muziek letterlijk álles in haar leven. Maar met het verstrijken van de jaren en haar partner- en moederschap besefte ze dat er meer is dan muziek. Door te praten en te luisteren naar familie en vrienden voelt ze zich gesterkt in tijden van twijfel en verwarring. Dit inzicht leidde tot het nieuwe album. Rosie: “Tegenwoordig toets ik mijn gedachten en gevoelens steeds vaker bij familie en vrienden. Dat maakt me een gelukkiger en rijker mens. Dit album is de uiting daarvan. Ik noem het mijn cocktail vol liefde en grooves.”

Family & Friends is het tweede deel van een trilogie die Rosie begon met het album Breaking Cycles uit 2017. Binnenkort vertrekt ze naar haar geboorteland Kameroen om daar te werken aan het afronden van de trilogie. Hoe het derde deel eruit zal zien – een album of een theaterstuk bijvoorbeeld – is nog een verrassing, ook voor Rosie zelf.

Voor meer info en tourdata check ntjamrosie.com

 

Deel bericht

Laatste nieuws